Thursday, October 6, 2011

A tu Z Wedding House Seberang Jaya


Semalam lepas jaga exam pagi, daku ngn mr.bie plan nak g A tu Z Wedding House kat Seberang Jaya..mula-mula tu jenuh gak la cari..berpusing-pusing, siap mesej ira lg tanya..silap sendiri gak tak google sebelum g..

Tapi berkat kesabaran, akhirnye jumpe...=)





Tempat ni besaq gak..macam gudang..siap ade cafe lagi kat sebelah pintu masuk..rasanye kat sini, kedai ni paling top kot..tapi kalo de kat shah alam la ni, daku sanggup pecut ke nilai 3..hehehe

Kedai ni ade 2 tingkat, bahagian bawah barang-barang, tingkat atas utk baju-baju pengantin..

Beza pekerja yg jaga atas ngn bawah??

Pekerja-pekerja yg jaga bahagian bawah walaupun pompuan, kasar bangat..tapi pekerja yg jaga tingkat atas walaupon lelaki, lembut bangat u..camne tuh..hehe

Harga utk kedai ni tak reti nk komen, sebab tak pernah survey kedai pengantin yg lain..ada gak jual dulang-dulang hantaran yg dah siap dihias, tinggal masuk barang je..harga dlm RM45-80 sedulang

Khidmat utk gubahan hantaran pun ada, dalam RM20 sedulang jika guna barang sendiri..

Antara barang-barang lain utk persediaan org nak kahwin banyak le, tak ter'sebut' kat sini..=)

So..kesimpulan selepas g kedai ni, kepala bertambah pening fikir pasal dulang hantaran..huhu

1 comments:

ila said...

dek..kampung aku upah gubah hantaran pn satu dulang 15 hinggit je.20 mahai la kire tu